Керівник обласної землевпорядної служби Миколаївщини провела особистий прийом громадян
Під час проведення особистого прийому до в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області Наталії Ільчанінової звернулося чотири громадянина з питань надання дозволу на розробку проекту землеустрою та роз’яснення порядку і термінів розпаювання.
Керівник обласної землевпорядної служби Миколаївщини провела особистий прийом громадян
Лейтмотивом зустрічі було цілком зрозуміле прагнення кожного землевласника до якнайшвидшого оформлення документів на землю і отримання наділів у власність. Позиція керівника землевпорядної служби чітка і рішуча — усі заяви, клопотання розглядаються у порядку черги. Терміни розгляду документів знаходяться на особистому контролі. Якщо з ними все гаразд, зауваження відсутні — вони підписуються без зволікань і тяганини.
Керівник обласної землевпорядної служби Миколаївщини провела особистий прийом громадян
Наталя Ільчанінова також підкреслила, що пріоритетом серед категорій заявників, визначеним Держгеокадастром, наразі залишається виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції.
Всі заявники в ході спілкування отримали кваліфіковані роз’яснення для вирішення порушених питань, а керівники структурних підрозділів – відповідні доручення до виконання.
Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті землевпорядної служби області. Запис на прийом до керівництва Головного управління здійснюється не пізніше, ніж за сім днів до дати проведення прийому, відповідно до Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 04.06.2015 №128, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.06.2015 №739/27184.