CONSULTING

AGENCY

OF SOUTHERN

REGION

73003 Ukraine, city of Kherson,

21 Sichnya Str., 37 Office 706

Tel/fax: 8(0552) 41-52-67

ПІВДЕННЕ

КОНСАЛТИНГОВЕ

АГЕНТСТВО

73003 Україна м. Херсон

вул. 21 Січня, 37 офіс 706

Тел/факс 8 (0552) 41-52-67

E-mail: pivdene_agenstvo@mail.ru E-mail: pivdene_agenstvo@mail.ru

120-100/12

Від 29.09.2010 року

Розпорядникам державних

коштів всіх рівнів,

Керівникам підприємств, установ та організацій,

Членам конкурсних комітетів

Щодо обов’язкового навчання,

та підвищення кваліфікації

членів конкурсних комітетів

ЛИСТ

До уваги розпорядників коштів, членів конкурсних комітетів, керівників, установ, підприємств, організацій. «Південне консалтингове агентство», в особі директора Онушко Валерія Федоровича, користуючись нагодою висловлює Вам свою повагу, та звертається з наступною інформацією.

По-перше, доводимо до Вашого відома, що «Південне консалтингове агентство» є структурою підпорядкованою Юридичному підприємству «Екоюрконсалтинг», яке здійснює свою діяльність у сфері навчання та підвищення кваліфікації членів конкурсних комітетів вже на протязі шести років.

Відповідно до вимог ст. 11 чинного Закону України «Про здійснення державних закупівель» 2289-VI від 01 червня 2010 року, до складу комітету з конкурсних торгів входить не менше п’яти осіб. Всі члени комітету з конкурсних торгів повинні пройти навчання спеціалістів у сфері здійснення державних закупівель у порядку, встановленому Уповноваженим органом. Підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері здійснення державних закупівель здійснюється не рідше одного разу кожні два роки у порядку, встановленому Уповноваженим органом.

«Південне консалтингове агентство» організовує та проводе навчальний процес сумісно з Українським державним університетом фінансів та міжнародної торгівлі, який внесено до переліку закладів, що мають право проводити дане навчання та видавати сертифікати нового встановленого зразка. Членами конкурсного комітету які не мали попереднього досвіду в роботі конкурсних комітетів, та не отримували свідоцтва або сертифікати встановленого зразка, відповідно встановлених норм Міністерства економіки України, зобов’язані пройти навчання (48 годин). Особи яки приймали участь в конкурсних комітетах, та мали свідоцтва або сертифікати встановленого державного зразка, проходять підвищення кваліфікації (32 години) у порядку визначеним Міністерством економіки України..

«Південне консалтингове агентство» організовує навчання, та підвищення кваліфікації за адресами м. Миколаїв вул. Логовенко, 2 в приміщені Південної Академії Мінпромполітики України, та за адресою м. Миколаїв вул. Котельна, 2 в приміщені Університету розвитку людини «Україна». Навчальну програму викладає лектор з досвідом роботи понад 40 років в державному бюджеті. Кожному слухачу в процесі навчання буде видано методичний матеріал.

Увага! Ми пропонуємо Вам найнижчу вартість навчальних процесів в півдні України. Вартість підвищення кваліфікації становить – 800 гривень за одну особу, вартість навчання становить – 1200 гривень за одну особу. Навчальні процеси здійснює професійний, досвідний лекторський склад викладачів.

У зв’язку з численними зверненнями, за реєстрацією на обов’язкове навчання, та за отриманням додаткової інформації стосовно навчального процесу просимо звертатися за телефонами / факсам (0552) 41-52-67, або (0552) 49-56-73.

Для участі в навчальному процесі представниками Вашої організації необхідно заповнити анкету слухача, та надіслати на телефони /факси

(0552) 41-52-67, або (0552) 49-56-73.

Також, просимо Вас довести дану інформацію для підпорядкованих Вам установ, підприємств та організацій.

З нами ви економите державні кошти, одержуєте практичний досвід, та отримуєте сертифікати встановленого державного зразка.

З повагою,

Директор В.Ф. Онушко


ЗАЯВА СЛУХАЧА

На участь у семінарі «Здійснення державних закупівель в Україні»

1. Для прийняття участі у семінарі з теми «Здійснення державних закупівель в Україні»

Вам необхідно надати прізвища, ім’я, по-батькові осіб яки будуть заявлені як слухачі семінару на тел/факс (0552) 49-56-73 або (0552) 41-52-67.

2. Для державних установ, підприємств та організацій, які проводять оплату за навчання через державний орган казначейства, отримують від «Південного консалтингова агентства» угоду (договір) про навчання, рахунок, та акт виконаних робіт (згідно чинного законодавства)

3. «Південне консалтингове агентство» організовує навчання, та підвищення кваліфікації за адресами м. Миколаїв вул. Логовенко, 2 в приміщені Південної Академії Мінпромполітики України, та за адресою м. Миколаїв вул. Котельна, 2 в приміщені Університету розвитку людини «Україна».

4. Навчання проводитимуть фахівці з питань державних закупівель, які мають відповідні сертифікати для проведення навчання чи підвищення кваліфікації, та багаторічний досвід практичної роботи в даній галузі.

5. «Південне консалтингове агентство» пропонує Вам найнижчу вартість навчальних процесів в півдні України. Вартість підвищення кваліфікації становить – 800 гривень за одну особу, вартість навчання становить – 1200 гривень за одну особу.

6. По закінченню навчального процесу, слухачі отримують сертифікати встановленого державного зразка Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, який внесено до переліку закладів встановлених Міністерством економіки України, мають затверджені Міністерством навчальні програми, та мають право проводити дане навчання.

НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ _________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

УВАГА! Прізвища, ім’я, та по-батькові надаються в ДАВАЛЬНОМУ ВІДМІНКУ, друкованими літерами

Прізвище, ім’я, по-батькові

Посада

Зазначити навчання чи підвищення кваліфікації

Контактні телефони

Підпис керівника ___________________

М.П.



До уваги розпорядників коштів! Ми розуміємо те, що керівний склад державних органів влади, чи підприємств, установ та організацій зустрічається з проблемою присутності на навчальному процесі. З метою вирішення даного питання, ми пропонуємо проведення дистанційного навчання і підвищення кваліфікації членів конкурсних комітетів Вашої установи. Конкурсному комітету буде надані поштою методичні матеріали, та законодавчі акти, за якими члени комітету самостійно готується до здачі затверджених програмою контрольних тестів. У разі успішного складання іспиту, спеціалісти отримують сертифікати встановленого державного зразка.