QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській області23 вересня відбулася сесія Миколаївської обласної ради. Депутати прийняли рішення про зміну меж населеного пункту Коблеве.
Перший заступник начальника Головного управління Держкомзему у Миколаївській області К. Василюк розповіла про проект землеустрою. Представлений депутатам документ розроблений на підставі рішення сільради від 19.05.2010. Він підготовлений з урахуванням схеми територіального планування території області. Вона, в свою чергу, раніше була затверджена управлінням архітектури.
Рішенням сесії до меж Коблеве включені земельні ділянки площею 1235 га. До них входять рекреаційна зона, частина ландшафтного парк “Тилигульський”, землі сільгосппризначення.
Наразі площа населеного пункту становить 249,2 га. В результаті затверджено проекту землеустрою вона збільшиться до 1484,8 га.

(За матеріалами Інтернет-видання "Новости-N")QR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області