QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській областіТериторіальними органами Держкомзему у Миколаївській області зареєстровано та видано з 01.01.2011 3579 державних актів на право власності на земельну ділянку. З них 371 — на виконання Постанови КМУ №844 від 05.08.2009 “Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України у 2009 році”. Таких результатів отримано буквально за лічені дні, зокрема, й вихідні.
Всі громадяни, які мали бажання отримати державні акти в територіальних органах Держкомзему, їх отримали.
Наразі робота з видачі держактів триває в оперативному режимі. Відповідні процеси завершаться вже найближчим часом. У відділах Держкомзему у районах і містах Миколаївської області ведеться щоденний моніторинг цієї діяльності. Проводяться зустрічі із землевласниками, обходи подвір’їв та садиб.
Налагоджено взаємодію з органами місцевого самоврядування. Вони сприяють роботі із землевласниками-інвалідами. Надають відповідні дані про зміну адрес проживання тих заявників, що переїхали.
Ведеться облік громадян, яким не можуть бути видані державні акти з поважних причин. Переважно це стосується випадків, коли землевласники померли, змінили адресу, або не мають фінансової можливості оплатити відповідні послуги.
Громадян, які зверталися щодо оформлення державного акта на право власності на земельну ділянку до 01.01.2011 та частково провели оплату адміністративних послуг Миколаївській регіональній філії державного підприємства “Центр державного земельного кадастру”, готові приймати у територіальних органів Держкомзему в області із заявами щодо отримання держактів. Адже здійснити свою мрію — стати власником своєї землі — тепер стало як ніколи просто і швидко.QR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області