ᛡГерб УкраїниᛡУКРАЇНА

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ ІЗ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ

Головне управління Держкомзему у Миколаївській області

НАКАЗ

м. Миколаїв

від 28 грудня 2010 року №142-в

Про виконання наказу Держкомзему
від 03.12.2010 №848 “Про введення
в дію Переліку відомостей, які
містять конфіденційну інформацію,
що є власністю держави, і яким
надається гриф обмеження доступу
“Для службового користування”

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року № 1893 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави», на виконання наказу Держкомзему від 3 грудня 2010 року № 848 “Про введення в дію Переліку відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, і яким надається гриф обмеження доступу “Для службового користування”, керуючись Положенням про Головне управління Держкомзему у Миколаївській області, затвердженим наказом Держкомзему від 26 квітня 2010 року № 337 «Про затвердження Положення про Головне управління Держкомзему у Миколаївській області, про управління Держкомзему у місті Миколаїв», та з метою впорядкування і систематизації даних про конфіденційну інформацію, що є власністю держави,

НАКАЗУЮ:

1. Заступнику начальника Головного управління Держкомзему у Миколаївській області, керівникам структурних підрозділів апарату Головного управління Держкомзему у Миколаївській області, управлінь та відділів Держкомзему у містах і районах у Миколаївській області:

1.1. Взяти до відома та врахування у роботі Перелік відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, і яким надається гриф обмеження доступу “Для службового користування”, введений в дію наказом Держкомзему від 3 грудня 2010 року № 848.

1.2. Забезпечити ведення обліку, зберігання, розмноження та використання документів, яким надано гриф обмеження доступу “Для службового користування” відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року № 1893 “Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави”.

1.3. Необхідність проставляння грифа “Для службового користування” на документах визначати на підставі Переліку відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави і яким надається гриф обмеження доступу “Для службового користування” у системі Держкомзему, затвердженого наказом Держкомзему від 3 грудня 2010 року № 848 “Про введення в дію Переліку відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави і яким надається гриф обмеження доступу “Для службового користування”.

2. Контроль за наявністю документів з грифом “Для службового користування” та за нерозголошенням відомостей, що містяться у документах з грифом “Для службового користування”, в Головному управлінні Держкомзему у Миколаївській області покласти на Ганчо О.С., головного спеціаліста відділу документального, господарського та організаційного забезпечення управління справами та кадрової роботи Головного управління Держкомзему у Миколаївській області.

3. Начальникам управлінь та відділів Держкомзему у містах і районах у Миколаївській області власними наказами визначити відповідального за здійснення контролю за наявністю документів з грифом “Для службового користування” у відповідному територіальному органі земельних ресурсів та до 1 лютого 2011 року надати копії відповідних наказів до відділу документального, господарського та організаційного забезпечення управління справами та кадрової роботи Головного управління (Ганчо О.С.).

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Головного управління Держкомзему у Миколаївській області від 4 січня 2010 року № 1-в “Про виконання наказу Держкомзему від 04.12.2009 № 633 «Про введення в дію Переліку відомостей, віднесених до конфіденційної інформації, що є власністю держави і якій надається гриф обмеження доступу “Для службового користування “.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Перший заступник начальника Головного управління  К. В. Василюк


ᛡГерб УкраїниᛡУКРАЇНА

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ ІЗ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ

Держкомзем

НАКАЗ

03.12.2010 м. Київ №848

Про введення в дію Переліку відомостей,
які містять конфіденційну інформацію,
що є власністю держави, і яким надається
гриф обмеження доступу «Для службового користування»

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року № 1893 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань, та інших матеріальних носіїв, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави», протоколу засідання експертної комісії Держкомзему від 3 грудня 2010 року № 5 та для впорядкування і систематизації даних про конфіденційну інформацію, що є власністю держави,

НАКАЗУЮ:

1. Ввести в дію Перелік відомостей, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування» в системі Держкомзему, що додається.

2. Керівники структурних підрозділів центрального апарату, територіальних органів Держкомзему та державних підприємств, що належать до сфери його управління несуть персональну відповідальність згідно діючого законодавства за забезпечення ведення обліку, зберігання та використання документів з грифом «Для службового користування».

3. Групі впровадження проекту надати Перелік відомостей, віднесених до конфіденційної інформації, що є власністю держави, і якій надається гриф обмеження доступу «Для службового користування», підрядним організаціям, які виконують роботи за договорами в рамках Компоненту D проекту «Видача державних актів на право власності на землю в сільській місцевості та розвитку системи кадастру», для керівництва в роботі.

4. Відділу ліцензування Департаменту державної експертизи землевпорядної документації та ліцензування забезпечити суб’єктів господарювання, які отримали (отримують) ліцензію на проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт, Переліком відомостей, віднесених до конфіденційної інформації, що є власністю держави, і якій надається гриф обмеження доступу «Для службового користування», для керівництва в роботі.

5. Визнати таким, що втратив чинність наказ Держкомзему від 04.12.2009 № 633.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова  І. Ю. Лисенко


Додаток

до наказу Держкомзему

03.12.2010 №848

Перелік відомостей, які містять конфіденційну
інформацію, що є власністю держави, і яким надається
гриф обмеження доступу «Для службового користування»
в системі Держкомзему

1. Технічна документація з делімітації та демаркації державного кордону України, проекти щодо відведення земельних ділянок під прикордонну смугу (за наявності координат геодезичних пунктів в державних системах координат УСК-2000 та СК-42, системі координат СК-63).

2. Матеріали інвентаризації, інспекційних перевірок земель військових частин, установ та організацій Міністерства оборони України, Чорноморського флоту Російської Федерації, Департаменту з питань виконання покарань, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України та Державної прикордонної служби (за наявності координат геодезичних пунктів в державних системах координат УСК-2000 та СК-42, системі координат СК-63).

3. Відомості, що розкривають зміст угод, договорів, контрактів, однією із сторін яких є державний орган, які за домовленістю сторін вважаються конфіденційними.

4. Проекти землеустрою та технічна документація із землеустрою (за наявності координат геодезичних пунктів в державних системах координат УСК-2000 та СК-42, системі координат СК-63).

5. Топографічні, цифрові карти (плани), фотокарти і фотоплани, ортофотоплани, спеціальні тематичні карти та атласи (незалежно від форми та виду носія інформації) масштабів 1:200000 з описом місцевості і 1:100000 та крупніше в державних системах координат УСК-2000 та СК-42, в системі координат СК-63 за наявності відомостей про цифрову модель місцевості (рельєф) з деталізацією 1 метр та менше у Балтійській системі висот, характеристик інженерних комунікацій, а також геодезичних пунктів з можливістю визначення їх координат в державних системах координат УСК-2000 та СК-42, системі координат СК-63.

6. Поземельна книга в паперовому вигляді.

7. Книга записів про державну реєстрацію державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою, договорів оренди землі в паперовому вигляді.

8. Інформація в паперовій формі про наявність земель та розподіл їх за власниками землі, землекористувачами та видами економічної діяльності, яка складається на рівні району, міста обласного значення (базовий рівень).

9. База даних автоматизованої системи державного земельного кадастру (за наявності відомостей, передбачених цим Переліком).

10. Документи з питань мобілізаційної підготовки стосовно:

виконання робіт, надання послуг в особливий період;

показників із праці та кадрів, джерел забезпечення кадрами потреб галузей національної економіки на особливий період.

11. Відомості про виконання законів, інших нормативно-правових актів з питань мобілізаційної підготовки.

12. Відомості про виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів Збройним Силам України, іншим військовим формуванням в особливий період.

13. Відомості про довгострокові та річні програми з мобілізаційної підготовки.

14. Відомості про потребу в асигнуваннях та фактичні фінансові витрати на мобілізаційну підготовку щодо окремого територіального органу Держкомзему.

15. Документи про службові розслідування при виявлені втрати документів, що містять інформацію «Для службового користування».

16. Відомості за сукупністю всіх показників про точні значення елементів орієнтування систем координат УСК-2000 і СК-42 та зв’язки цих систем з іншими системами координат, у тому числі умовними або місцевими.

Заступник Голови, голова експертної комісії  М. Н. Калюжний