З 28 по 31 липня команда компанії RootUA Media запрошує всіх користувачів і розробників вільного/відкритого програмного забезпечення відвідати Одесу і разом відсвяткувати “День системного адміністратора” в рамках Odessa Summer FOSS Fest 2011.
Місце проведення – закрита територія навчально-тренувальної бази альпклубу “Одеса” на березі Чорного моря, де буде розбитий наметовий табір.
Програма Odessa Summer FOSS Fest 2011
Офіційна частина зборів:
Основним заходом буде RootUA Хакатон – 24 годинний марафон системних адміністраторів. За певний проміжок часу учасники повинні придумати і реалізувати до фіналу працюючий проект, пов’язаний із системним адмініструванням (нестандартний і цікавий). У фіналі, шляхом голосування будуть визначені переможці.
Вечорами відбуватимуться тематичні секції технічних доповідей (на 10-20 хвилин), з їх подальшим розширеним обговоренням. Пропонується заповнити анкету, хто про що хотів би розповісти і що послухати і обговорити.
Для послуг виступаючих буде проектор для проведення презентацій та Інтернет. Для участі у змаганнях учасникам потрібно мати з собою ноутбук.
Передбачені культурно-розважальні заходи: пейнтбол, скелелазіння, перетягування крученої пари, фінальний бенкет.
За бажанням учасники заходу можуть проживати в наметах або в готелі скеледрому, який розташований на території проведення зборів, у кількох метрах від моря.
Організаційний внесок становить 300 грн. (38 USD).
Пройти реєстрацію, а також дізнатися всі подробиці про захід можна на його сайті за адресою: http://foss-fest.com/index.php?id=1105