За вирішенням земельних питань до керівника землевпорядної служби Миколаївської області звернулося три особи.
В ході заходу порушувалися питання затвердження технічної документації на земельні ділянки, а також надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою на земельну ділянку.
Громадян цікавила процедура отримання земельної ділянки та оформлення необхідної документації для ведення особистого селянського господарства та садівництва.
Фото
В.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області надала вичерпні роз’яснення громадянам з усіх аспектів, що стосуються роботи землевпорядної служби.
Бобер Дмитро Володимирович, що проживає у Миколаївському районі, висловив подяку особисто керівнику землевпорядної служби області, працівникам Головного управління за ефективну роботу та висококваліфіковану допомогу у вирішенні порушених заявником питань.
Фото
«Майже щоразу ми стикаємося з проблемою недостатньої обізнаності наших громадян із законодавчими актами. Не всі володіють інформацією щодо власних прав та обов’язків. Тому спеціалісти землевпорядної служби області і надалі проводитимуть активну інформаційну та консультативну роботу», – підкреслила Наталія Ільчанінова.
Фото
Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті землевпорядної служби області.
Запис на прийом до керівництва Головного управління здійснюється не пізніше, ніж за сім днів до дати проведення прийому, відповідно до Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 04.06.2015 №128, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.06.2015 №739/27184.