2За вирішенням земельних питань до керівника землевпорядної служби Миколаївської області звернулося 11 осіб.
В ході заходу порушувалися питання надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою на земельну ділянку, а також затвердження технічної документації на земельні ділянки.
Громадян цікавила процедура отримання земельної ділянки та оформлення необхідної документації для ведення особистого селянського господарства та садівництва.
Серед порушених питань була і процедура розпаювання фермерського господарства та оформлення земельних наділів для ведення садівництва.
В.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області надала вичерпні роз’яснення громадянам з усіх аспектів, що стосуються роботи землевпорядної служби, а керівники структурних підрозділів – відповідні доручення.
Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті землевпорядної служби області.
Запис на прийом до керівництва Головного управління здійснюється не пізніше, ніж за сім днів до дати проведення прийому, відповідно до Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 04.06.2015 №128, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.06.2015 №739/27184.