Боротьба з корупційними проявами сьогодні є одним з пріоритетних напрямком у нашій роботі. Тому керівництво Держземагентства в Миколаївській області не має наміру покривати нечесних чиновників у своїй структурі. Більше того, виявлені факти оперативно передаються до правоохоронних органів.
Про це заявив начальник Головного управління Держзем­агентства у Миколаївській області Андрій Мальований.
«Зовсім недавно у нас відбулося розширене засідання колегії нашого управління. Одним з основних питань, яке обговорювалося, була боротьба з корупцією. Присутні на цьому засіданні підтвердять: мною дуже жорстко поставлена вимога про недопущення корупційних дій. Я пообіцяв: якщо хтось вирішить переступити закон – відповідатиме по всій строгості. Як бачимо, дехто не прислухався до цього», – заявив начальник обласної землевпорядної служби.
За його словами, сьогодні в структурі Держзем­агентства власними силами проводять антикорупційні заходи. Всі виявлені матеріали, де є хоч натяк на факти корупції, передають для перевірки в компетентні органи.
«Сьогодні нами ведеться робота щодо виявлення та ліквідації корупційних схем. Вони були збудовані в попередній період. Ряд зібраних матеріалів уже направлено для перевірки до правоохоронних органів. Найближчим часом ці всі схеми будуть ліквідовані», – зазначив Андрій Миколайович.