15 вересня в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області Наталя Ільчанінова провела особистий виїзний прийом громадян у Доманівському районі. До неї звернулося 11 осіб. В ході заходу порушувалися питання передачі земельних ділянок сільській громаді для випасання худоби, а також реєстрації права власності на земельну ділянку, виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, у тому числі учасникам антитерористичної операції. Відвідувачів цікавила також розробка технічної документації на земельну ділянку. Заявники отримали роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених питань.
«Майже щоразу ми стикаємося з проблемою недостатньої обізнаності наших громадян із законодавчими актами. Не всі володіють інформацією щодо власних прав та обов’язків. Тому спеціалісти землевпорядної служби області і надалі проводитимуть активну інформаційну та консультативну роботу», – додала Наталія Ільчанінова.
Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті установи.

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото