28 травня 2015 року у с. Котляреве Жовтневого району відбувся урочистий захід під назвою «Хоробрі серця». В рамках заходу відбулася зустріч з демобілізованими воїнами-учасниками антитерористичної операції. Бійцям було урочисто вручено гарантійні листи на безоплатні проекти землеустрою.
На зустріч прийшли воїни та їх родини: Савіков Денис – нагороджений орденом Б. Хмельницького 1-го ступеню, А. Дерюженко, М. Ящишен, М. Яроцький, М. Федотов, А. Осіпцов.
За словами першого заступника начальника Головного управління О.В. Радика, питання виділення земельних ділянок та надання допомоги воїнам-учасниками антитерористичної операції знаходиться на особистому контролі керівництва Головного управління.
«Поліпшення якості надання послуг з отримання земельних ділянок та оформлення землевпорядної документації є основними завданнями у процесі реформування та переходу на якісно новий рівень роботи землевпорядної служби. За станом на теперішній час, процес надання земельних ділянок військовослужбовцям оптимізовано, проводиться робота для скорочення термінів виготовлення документації» – відзначив О.В. Радик.