18 листопада в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області Наталія Ільчанінова провела особистий прийом громадян. До неї звернулося 9 осіб. До прийому було залучено керівників структурних підрозділів землевпорядної служби.
Фото
В ході заходу порушувалися питання передачі земельних ділянок сільській громаді для випасання худоби, а також розробки/затвердження технічної документації на земельні ділянки.
Фото
Заявників цікавили процес реєстрації права власності на земельну ділянку, роз’яснення ухвал та рішень суду, виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, у тому числі учасникам антитерористичної операції.
Фото
Громадяни отримали вичерпні роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених питань.
Фото
«Ми розглядаємо кожен окремий нюанс, з яким звертаються люди. Ми з’ясовуємо всі деталі для того, щоб якомога ефективніше та у стислі строки розібратися та вирішити виникаючі проблеми. У випадку, якщо ви бажаєте зустрітися з керівництвом землевпорядної служби, або ж з працівниками Головного управління під час особистих прийомів, подбайте про захист ваших прав. А саме, підготуйте всі необхідні документи. Це дасть змогу ефективно взаємодіяти та оперативно знаходити відповіді на всі ваші питання. Землевпорядники, фахівці органів Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області й надалі продовжуватимуть активну інформаційну та консультативну роботу. Але є й ті моменти, у яких вам необхідно розбиратися самостійно, або ж залучати юридичних консультантів», – додала Наталія Ільчанінова.
Фото
Нагадуємо, що з графіками прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області можна ознайомитися на веб-сайті установи.
Фото
Фото

Фото

Фото