QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській областіТакі попередні дані озвучив на прес-конференції керівник фракції Партії регіонів в Миколаївській міськраді А. Ільюк. Він сподівається що незабаром вона буде представлена депутатам на засіданнях депутатських комісій. А. Ільюк також додав, що тиждень-два тому фахівців земельного управління їздили до Києва аби узгодити там з розробниками низку питань.
Зокрема, ще 27.01.11 міськрада затвердила нормативно-грошову оцінку земель міста. Вона мала набрати чинності з 01.06.11. Після прийняття цього рішення здійнялася хвиля обурення з боку підприємців. Згодом надійшов протест прокурора міста на це рішення міськради. В результаті депутати прийняли рішення про перенесення набрання чинності нової грошової оцінки землі на 1 січня 2012 року. Водночас, на думку представників профспілки підприємців, бізнес не зміг би почати спокійно працювати з урахуванням нових ставок — 240 грн. за 1 кв. м.
Однак, як сказав А. Ільюк, сьогодні є робоча група в облдержадміністрації. Вона вирішує цю проблему с Держкомземом, аби дати час підприємцям на реєстрацію договорів.QR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області