Працівники органів структури Держзем­агентства України у Миколаївській області передали одноденний заробіток на потреби антитерористичної операції. Ці кошти призначені для лікування солдатів Збройних Сил України, постраждалих в ході бойових дій з проросійськими терористами на сході України. Гроші надійдуть на рахунки Дніпропетровського військового шпиталю.
– Наше відомство в ході мобілізації також направило до лав армії кількох бійців. Наші воїни гідно та стійко переносять усі труднощі військової служби. На них лежить стримування та відсіч військової агресії, направленої на порушення цілісності та суверенітету нашої держави, – підкреслив начальник Головного управління Держзем­агентства у Миколаївській області А. Мальований.
Окремо відділ Держзем­агентства у Снігурівському районі передав 2400 грн. на лікування пораненого солдата-земляка. Акція допомоги армії триває в рамках проголошеного Держзем­агентством курсу на підвищення обороноздатності держави, який підтримали крім Миколаївщини інші регіони України.