Згідно з наказом Держземагентства України 05 лютого 2013 року №253-кт/а ним став Мальований Андрій Миколайович. Нового начальника не довелося представляти трудовому колективу та знайомити з керівниками територіальних органів Держзем­агентства по області. Адже з весни минулого року він працював заступником начальника Головного управління Держкомзему у Миколаївській області. Восени, в ході реорганізації органів Держкомзему в структуру Держземагентства, його призначено першим заступником начальника Головного управління Держземагентства у Миколаївській області.
На посту начальника Андрій Миколайович змінив Сергія Вікторовича Левцова, якого наприкінці 2012 року призначено начальником головного управління Держзем­агентства у місті Києві.
Андрій Миколайович поділився деякими фактами з особистої та трудової біографії. Народився 16 грудня 1981 року у місті Києві. У 1999 році закінчив технічний ліцей Національного технічного університету України “КПІ” та отримав середню освіту.
У 2005 році закінчив Національний технічний університет України “КПІ” та отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Метрологія та вимірювальна техніка” і здобув кваліфікацію інженер-електронник.
З 2005 по 2006 роки працював у ТОВ “Центр сприяння підприємництву” на посадах помічника менеджера та менеджера.
З 2006 по 2010 роки працював в управлінні з питань комунального майна, приватизації та підприємництва Шевченківської районної в місті Києві ради на посадах головного спеціаліста відділу оренди та оцінки, заступника начальника відділу приватизації та начальника відділу приватизації.
З січня по квітень 2011 року працював заступником начальника відділу приватизації з питань майна комунальної власності Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.
З 2011 по 2012 роки працював заступником генерального директора КП “БТІ Києво-Святошинської районної ради Київської області”.У квітні-травні 2012 року — начальник відділу приватизації комунальної установи Київської обласної ради “Фонд комунального майна”.
Вільно володіє українською, російською та англійською мовами. Одружений, має доньку і сина. Є молодшим лейтенантом запасу.