У Миколаївській області з початку поточного року продали у власність та передали в оренду на конкурентних засадах 49 земельних ділянок загальною площею 337,7 гектара. До бюджетів різних рівнів перерахували 7,4 млн грн. від продажу земельних ділянок та прав на них.
На земельних аукціонах продали права оренди на 11 земельних ділянок комунальної власності. Сумарно кінцева вартість наділів становила 184,78 тис. грн.
У Головному управління Держгеокадастру у Миколаївській області з початку року на земельних аукціонах продали права оренди на 11 наділів. Ці землі державної власності площею 331,33 га мають сільськогосподарське призначення.
Ще 27 земельних ділянок площею 5,37 га продали під об’єктами нерухомого майна. Вартість земель склала 2,86 мільйони гривень. Загалом від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної та комунальної форм власності, а також сплати розстрочки отримано 7,07 млн грн. Так до місцевих бюджетів надійшло 7,06 млн. грн., до державного – 2,13 тис. грн.