QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській областіЗапрошуємо службовців органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на навчання за магістерською програмою за спеціальностями «Державне управління» та «Публічне адміністрування» з наданням кваліфікації «магістр державного управління» за державним замовленням та за договором на денній, вечірній, заочній та заочно-дистанційній формах навчання.

Шановні колеги!
Звертаємо Вашу увагу, що прийом документів від вступників розпочнеться раніше – з 1 березня 2012 року, та триватиме до кінця квітня.
Списки рекомендованих для вступу службовців також формуватимуться органами влади раніше – у січні 2012 року (згідно нових термінів прийому та відповідно до п. 12 Положення про прийом слухачів до Національної академії державного управління при Президентові України, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 року № 468 зі змінами (далі – Постанова).
Будемо вдячні за інформування Ваших співробітників про Інститут, початок вступної кампанії, умови вступу та вимоги до вступників за держзамовленням (додаються).
Якщо у Вашому органі, установі, організації є службовці, які бажають вступити до Інституту, нагадуємо про необхідність зарахування їх до кадрового резерву на посади IV категорії (для вечірньої, заочної та заочно-дистанційної форми навчання за держзамовленням).
Нагадуємо, що обмеження, визначені Постановою, не розповсюджуються на вступників за договором.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті Інституту www.oridu.odessa.ua та за телефонами приймальної комісії (048) 729-76-12, 729-76-11, факс: 729-76-13, або надішліть своє запитання на e-mail: priem_du@oridu.odessa.ua

Додатки:
Вимоги до вступників за держзамовленням

Приймальна комісія ІнститутуQR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області