ᚴДень землевпорядникаᚴ
Шановні колеги, друзі, співробітники, працівники органів системи Державного агентства земельних ресурсів України, представники організацій із землевпорядкування та землеустрою!
Від щирого серця вітаємо Вас та Ваш колектив з професійним святом — Днем землевпорядника України!
Розвиток суспільства за всіх часів був пов’язаний із землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства.
В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбові країни — її землі. Землевпорядники стежать за тим, щоб земля використовувалася раціонально й ефективно.
У день нашого з вами професійного свята від усієї душі поздоровляємо вас і бажаємо добра; щастя; успіхів в роботі; наполегливості у вирішенні неординарних завдань сьогодення; вміння працювати з людьми, для людей, заради людей; благополуччя; злагоди, міцного здоров’я; довгих років життя. Нехай у вашому житті буде більше приємних хвилин, а тимчасові негоди і негаразди залишаються осторонь.
Нових вам творчих звершень, здобутків, натхнення та енергії для досягнення цілей у справі землевпорядкування на благо процвітання рідної України, і нехай ваш високий професіоналізм, досвід, знання та самовіддана праця, принципова державницька позиція стануть запорукою ефективної реалізації державної політики у галузі земельних відносин!
За мир, дружбу та землевпорядну службу!

Головне управління Держземагентства у Миколаївській області