Управління Держземагентства у Первомайському районі Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення наступних вакантних посад:
1. Головний спеціаліст відділу землеустрою, моніторингу, охорони та ринку земель (тимчасово, на період перебування у відпустці для догляду за дитиною основного працівника).
Основні вимоги до кандидата: громадянство України; володіння державною мовою; вища освіта за спеціальністю — землевпорядкування, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра та стаж роботи за фахом у державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах виробництва не менше 3 років; навички роботи на комп’ютері.
2. Головний спеціаліст відділу державного земельного кадастру (тимчасово, на період перебування у відпустці для догляду за дитиною основного працівника).
Основні вимоги до кандидата: громадянство України; володіння державною мовою; вища освіта за спеціальністю — землевпорядкування та кадастр, правознавство, за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра та стаж роботи за фахом у державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах виробництва не менше 3 років; навички роботи на комп’ютері.
3. Головний спеціаліст сектору інформаційних технологій та захисту інформації (тимчасово, на період перебування у відпустці для догляду за дитиною основного працівника).
Основні вимоги до кандидата: громадянство України; володіння державною мовою; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста та стаж роботи за фахом у державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах виробництва не менше 3 років; досконале вміння роботи на комп’ютері.
4. Завідувач сектором інформаційних технологій та захисту інформації.
Основні вимоги до кандидата: громадянство України; володіння державною мовою; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста та стаж роботи за фахом на державній службі на посаді головного спеціаліста чи в інших сферах управління не менше 3 років при необхідності, виходячи із виконання структурним підрозділом основних завдань та функцій; післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією; досконале вміння роботи на комп’ютері.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсах, подають заяву про участь у конкурсі, а також заповнену особову картку (ф. П-2ДС) з відповідними додатками, 2 фотокартки розміром 4х6, копії документів про освіту, відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї, копії першої та другої сторінок паспорту. Термін подачі документів — один місяць з дня опублікування оголошення. За інформацією звертатися до Управління Держземагентства у Первомайському районі Миколаївської області, що знаходиться за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 3, кабінет №322. Телефони для довідок: 4-30-41.

(Газета “Вісник Первомайська”, 01.03.2014 р.)