QR-код Інтернет-сайту веб-порталу Головного управління Держкомзему у Миколаївській областіДП «Миколаївський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» укладено 4 договори на розмежування земель державної та комунальної власності. Їх загальна сума складає 197,537 тис. грн.
2 договори укладено з Рибаківською сільською радою. Роботи з розмежування передбачені в межах с. Рибаківка та с. Лугове Березанського району. Вони фінансуватимуться за кошти місцевих бюджетів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва. Із загальної суми 99,008 тис. грн. сплачено 29,701 тис. грн.
1 договір підписано з Добренською сільською радою. Роботи в межах с. Добре Баштанського району становлять на загальну суму 48,294 тис. грн.
1 договором передбачено проведення робіт по розмежуванню земель державної та комунальної власності в межах м. Снігурівка на 50,235 тис. грн.
Крім того, у 2010 році розпочато роботи по розмежуванню земель державної та комунальної власності в межах міста Первомайська. Відповідно до договору на виконання зазначених робіт, укладеного з ПП «Геліос-Л», роботи повинні бути завершені у 2012 році. Ці роботи виконуються за рахунок коштів місцевого бюджету. Сума договору складає 315,8 тис. грн.QR-код інформаційної картки Головного управління Держкомзему у Миколаївській області