За минулий місяць землевпорядники Миколаївської області надали 6809 адмінпослуг. На безоплатній основі надано 3745 послуг (або 55% від загальної кількості). На платній основі фахівці землевпорядної служби надали 3064 адміністративні послуги. За них нарахована плата у сумі 169,8 тис. гривень. Кошти спрямували до загального фонду державного бюджету.
Як відзначила керівник обласної землевпорядної служби Наталя Ільчанінова, найчастіше громадяни звертались з приводу надання відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку – 2885 запитів. Це становить 94% від загальної кількості платних адмінпослуг.
Із загальної кількості безоплатних адмінпослуг найбільш поширені запити стосувались видачі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі (1003). Щодо проведення державної реєстрації земельної ділянки звернулись 1357 осіб. Ще 261 безоплатна адміністративна послуга стосувалась надання довідки з державної статистичної звітності про наявність земель та їх форму власності.