Компанія RootUA Media, Центр суперкомп’ютерних обчислень і вільного програмного забезпечення ОНУ імені І.І. Мечникова та Іллічівський інститут ОНУ імені І.І. Мечникова запрошує взяти участь у Odessa Innovation Week – першому тижні інноваційних технологій, що пройде з 10 по 16 червня в Одесі. Протягом 7 днів на учасників чекає ряд цікавих заходів, в рамках яких фахівці в області веб-технологій обговорять різні професійні теми, стартапери з досвідом продемонструють свої проекти і отримають фідбек від менторів та коучів, а у підприємців-початківців буде можливість створити свій стартап за 54 години під чуйним керівництвом вітчизняних і зарубіжних менторів, а також завести нові знайомства, знайти партнерів, добре відпочити на березі моря.

У рамках Odessa Innovation Week пройдуть наступні заходи:

10 червня з 9.30 до 11.00. Odessa StartUP Coffee #2 – друга одеська зустріч стартаперів в неформальній обстановці. Вона дозволить за чашкою кави/чаю поспілкуватися колегам-підприємцям; зацікавлені люди зможуть познайомитися зі стартап-рухом.
Місце проведення: вул. Грецька, 1а; коворкінг Hub Odessa.
Всі подробиці за адресою: on.fb.me/13YcXcB

11 червня з 13.00 до 16.00. IAP – Incubators and Accelerators Presentation
Вперше в Одесі зберуться провідні українські інкубатори, акселератори, фонди та гранти, щоб познайомити всіх бажаючих зі своїми кращими стартапами, а також можливостями, які вони можуть дати починаючим підприємцям.
Свою участь у заході вже підтвердили: WannaBiz, Eastlabs, GrowthUP, Happy Farm і Global Technology Foundation, який заснований такими венчурними фондами як Runa Capital, Almaz Capital, TA Venture та BIONIC Hill.
Місце проведення: вул. Дворянська, 2, ОНУ імені І.І. Мечникова
Подробиці і реєстрація за адресою: on.fb.me/12f7WSt

11 червня з 17.00 до 22.00. Бізнес-знайомства в Одесі – VIII бізнес-конференція «Бізнес-знайомства в Одесі» – зустріч понад 120 підприємців і ділових людей Одеси з метою обмінятися контактами, бізнес- пропозиціями і знайти нових клієнтів і партнерів + виступ ТОП-гостей.
Місце проведення: вул. Грецька, 1а; коворкінг Hub Odessa
Подробиці і реєстрація за адресою: networking.od.ua

12-13 червня. WebCamp 2013 – IV спеціалізована конференція веб-розробників. У перший день пройдуть доповіді в потоках: веб-технології та управління проектами, юзабіліті і дизайн, мобільні технології, інтернет-маркетинг, стартапи, а також відбудеться Startup Crash Test і алея стартапів. Другий день буде повністю присвячений проведенню майстер-класів.
Свої доповіді представлять: Юрій Артюх, Матьє Бодьє, Руслан Шевченко, Андрій Кожокару (EPAM Systems), Андрій Кушнарьов (AK-IT Consulting), Микола Маржан (PortaOne), Лідія Богданович (Provectus), Роман Катеринчик (Артджокер), Олексій Денисюк (Luxoft), Семен Лобач, Павло Колодяжний (Make), Ольга Горенко (UsabilityLab), Віктор Шабуров (Opera Software), Дмитро Суслов (1С -Бітрікс), Олексій Анікін (Global Technology Foundation), Сергій Береснев (Fruitware SRL), Серегей Бахарь (Netpeak), Володимир Мельник (Tucha), Анна Христюк (AdLabs), Ірина Бахмут (TurboSeo), Дмитро Ляшенко (InWeb), Станіслав Матюшенко (I Marketing), Марина Онищенко (SiteClinic.ru) та інші.
Місце проведення: вул. Французький бульвар, 24/26; ОНУ імені І.І. Мечникова
Зареєструватися на конференцію, а також познайомитися з темами доповідей та майстер-класів можна за адресою: webcamp.in.ua

12 червня. Алея стартапів конференції WebCamp 2013 являє собою майданчик, призначений для спілкування технічних фахівців різних проектів. Основне завдання: дати можливість розробникам стартапів поділитися своїм досвідом розробки власних проектів, розповісти про виникаючі проблеми і методи їх вирішення, знайти шляхи вирішення ще не вирішених технічних проблем тощо.
Свою участь у алеї вже підтвердили такі проекти як: Spinbackup, Ready to Travel, Photohouse, Invitag.me, PayJoy, Віддалений тренер, Yellowbox.mobi, Jeapie, Lonely Walls.
Місце проведення: вул. Французький бульвар, 24/26; ОНУ імені І.І. Мечникова
Дізнатися деталі заходу, а також зареєструвати свій стартап можна за адресою: bit.ly/11mPa3X Участь для команд стартапів в алеї та конференції WebCamp 2013 – БЕЗКОШТОВНЕ .

12 червня. Startup Crash Test Odessa #3 – це захід, що проводиться з метою перевірки на міцність бізнес-моделей, маркетингових стратегій, моделей розповсюдження та інших необхідних елементів IT-стартапів. З алеї стартапів WebCamp 2013 для Startup Crash Test Odessa #3 буде обрано 3 найцікавіших проекти.
Місце проведення: вул. Французький бульвар, 24/26; ОНУ імені І.І. Мечникова

12 червня з 18.30 до 22.00. TEDxOdessa TEDxLive
TEDxLive – це трансляція сесії з TEDGlobal 2013 – щорічної події TED, проведеного в Единбурзі, Шотландія, 10-14 червня 2013 року.
Тема TEDGlobal 2013 – Think again!
На додаток до трансляції – живі виступи місцевих спікерів!
Місце проведення: вул. Грецька, 1а; коворкінг Hub Odessa
Реєстрація та подробиці: tedxodessa.com/participate/

14-16 червня. Odessa Startup Weekend
Startup Weekend – це глобальне громадський рух активних людей, які хочуть удосконалювати свої вміння підприємництва. За 54 години інтенсивної роботи ви не тільки зможете знайти команду однодумців, але перетворити свою ідею в справжній стартап, який ви презентуєте суддям в останній день заходу. Startup Weekend – це найбільше співтовариство підприємців з більш ніж 500 організованих заходів у 100 країнах світу. Приєднуйтесь до нас!
Місце проведення: вул. Грецька, 1а; коворкінг Hub Odessa
Подробиці і реєстрація на сайті: odessa.startupweekend.org

16 червня. Odessa Innovation Week Party
У фіналі Odessa Innovation Week ми влаштували вечірку, де всі учасники зможуть відпочити і розслабитися після плідної та активної тижня .

Офіційний сайт Odessa Innovation Week – oiw.in.ua/
OIW в Facebook – www.facebook.com/OdessaInnovationWeek
OIW в Twitter – twitter.com/O_I_W

Організатори Odessa Innovation Week: компанія RootUA Media, Центр суперкомп’ютерних обчислень і вільного програмного забезпечення ОНУ імені І.І. Мечникова, Іллічівський інститут ОНУ імені І.І. Мечникова.
Партнери Odessa Innovation Week: бізнес-інкубатор WannaBiz, бізнес-акселератор GrowthUP, Opera Software, Hub Odessa, GUID, БР Перемога, DYNAMICS -EXPO, DOU, it-odessa.com, Face2Face Media, forum.od.ua, Global Technology Foundation, Bionic Hill, TA Venture, Runa Capital, Almaz Capital.

Координатор Odessa Innovation Week :
Дмитро Сподарець
E-mail : m31@onu.edu.ua
Skype: m31-rootua