Загалом з початку року опрацьовано 21 запит на публічну інформацію, з них жодного дублетного, одне повторне. 15 запитів подані фізичними особами, 6 — юридичними (ГО, ФГ, ТОВ).

5 запитів надійшло з Миколаєва, по одному — з Херсона, Вознесенського, Казанківського, Очаківського, Первомайського районів, 11 — без визначеного регіону.

1 запит надійшов поштою, 16 — електронною поштою, 4 — персонально.

Управління державного земельного кадастру було залучено до розгляду 4 запитів, юридичне управління — 1 запиту, управління землеустрою та охорони земель — 9 запитів, управління з контролю за використанням та охороною земель — 1 запиту, відділ ринку та оцінки земель — 6 запитів, управління персоналом — 2 запитів, фінансове управління — 2 запитів, відділ у Вітовському районі — 4 запитів, відділ у Миколаївському районі — 3 запитів, відділ у Єланецькому районі — 2 запитів, відділи у Вознесенському, Первомайському, Березнегуватському, Казанківському районі — по 1 запиту.

Нагадуємо, що індивідуальний або колективний запит на публічну інформацію можна подати у довільній формі Головному управлінню усно, письмово чи в іншому вигляді (54034, м. Миколаїв, просп. Миру, 34, тел. 76-56-83,  http://mykolaivska.land.gov.ua/podaty-zapyt-na-publichnu-informatsiiu/). Ознайомитися з тематикою звернень можна за посиланням https://drive.google.com/open?id=15WUYizUg0rIoEScrLJfYq9TRZow6Hvyw