Жителі області — і селяни, і городяни — як суб’єкти земельних відносин повинні отримувати якісні земельні послуги з боку органів Держкомзему — такий лейтмотив наради, проведеної начальником Головного управління Держкомзему у Миколаївській області В. П. Янчуком.
У заході за участю керівників структурних підрозділів відомства розглядалися питання роботи відділу державної землевпорядної експертизи та державного підприємства "Миколаївський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою".
Було визначено, що подальше удосконалення роботи з громадянами в частині реалізації ними права на землю відбуватиметься шляхом комп’ютеризації та інформатизації основних виробничих процесів. Також звернуто увагу на необхідність посилення співробітництва кінцевих виконавців інституту та відділів Держкомзему щодо обміну оперативними відомостями про стан виготовлення та видачі державних актів на землю.
"Цей діалог і співпраця перебуватиме на особистому контролі. Наша мета — продуктивність земельних процесів має зрости щонайменше на 5-10%", – заявив В. П. Янчук.